Bitcoin prijs te stijgen naast goud, voorspelt analist

In de afgelopen weken is de waarde van goud gestegen in tegenstelling tot de Bitcoin- en S&P 500-markt. Sinds het edelmetaal in juni tot $1.670 daalde, is het nog steeds sterk. Dagen geleden steeg de waarde van goud voor het eerst sinds de rally na de grote recessie tot boven de $1.800.

Naar verluidt stijgt de goudwaarde dankzij verschillende nieuwe trends, waaronder de aankoop van goud door de centrale bank, een uiterst gemakkelijk monetair beleid en een verzwakking van de dollar. Als gevolg van gild price actions, nemen Bitcoin-analisten een hint van het actief om ook de Bitcoin-prijsactie te analyseren.

De Bitcoin-prijs bleef tot voor kort steken tussen $9.100 en $9.200, waarna het heen en weer ging en het op het moment van het indienen van dit rapport voor $9.168 werd verhandeld.

Hoe goud de Bitcoin-prijsstijging zou helpen

Zoals hierboven vermeld, heeft de goudprijs de opwaartse trend voortgezet, in tegenstelling tot de Bitcoin- en S&P500-markt. BTC_JackSparrow, een handelaar en marktanalist in zijn analyse, voorspelde dat als BTC het spoor van het goud zou volgen, het ook zou uitbreken.

Hij voorspelde dat de uitbraak BTC naar $10.000 en later $11.000 zou brengen.

Billionaire hedgefondsmanager Paul Tudor merkte op dat er geen expliciete correlatie bestaat tussen beide markten, maar zei dat Bitcoin Future en goud beide eigenschappen hebben die hen in staat zullen stellen om uit te blinken in de huidige macro-economische omgeving.

Goud dat hoger is dan $1.800

In de richting van het verbeteren van de omstandigheden voor Bitcoin’s stierengevecht, zeggen analisten dat het goud op het punt staat om verder op te schieten. Mike Novogratz, Galaxy Digital CEO, zei in een interview dat het goud bijna de $2.000 benchmark zou halen.

„De Federal Reserve en centrale banken over de hele wereld blijven gewoon geld drukken – meer geld, meer geld, meer geld. En dus gaat het goud de oude hoogtepunten, $1.950 of zoiets, eruit halen en het gaat door blijven gaan. Ik denk dat we net beginnen met deze stap.“

In de Bitcoin-prijsvoorspelling van de CEO voorspelde hij eerder dat BTC dit jaar of volgend jaar zijn recordhoogte van $20.000 zou bereiken.

Le co-fondateur quitte le conseil d’administration pour un autre fabricant leader de Bitcoin Miner
Bitcoin está em uma ‚Zona de Consolidação‘, Vamos Mover para $14.000 Uma vez que o BTC ultrapasse $10k: Mike Novogratz